all-these-creatures

12.1. | 21:30 | Сва та створења

Aустралија/2018
Чарлс Вилијамс

Синопсис

Адолесцент покушава да распетља своја сећања на тајанствену пошаст, развојни пут свог оца и мала створења која се налазе у свима нама.

Режија
Charles Williams

Сценарио
Charles Williams

Директор фотографије
Adric Watson

Монтажа
Dan Lee, Charles Williams

Продуценти
Elise Trenorden, Charles Williams

Продукцијска кућа
Simpatico Films

Улоге
Yared Scott, Mandela Mathia, Helen Hailu, Melody Demessie

Трајање
13’

Чарлс Вилијамс
Биографија режисера
Чарлс Вилијамс

Чарлс Вилијамс одрастао је у малом граду у унутрашњости Северне Викторије, опседнут филмом, али далеко од било чега што има везе са филмском уметношћу. Иако је његовo домaћинство било умногоме зависно о државној помоћи, нашао је начин да снима филмове помоћу опреме позајмљене из оближње школе, и још као тинејџер освојио је награду за најбољег режисера на Тропфесту.

Током претходне деценије његови филмови приказани су и награђивани на неким од најпрестижнијих филмских фестивала у свету, укључујући Клермон-Феран, SXSW, Телурајд, Торонто, Мелбурн, Фликерфест и Сапоро. Године 2016. номинован је за најбољи краткометражни филм Аустралијске академије за филм и телевизију. Његов најновији краткометражни филм Сва та створења награђен је Златном палмом на Канском фестивалу 2018. године. Чарлс тренутно ради на дугометражним пројектима Унутра и Мишар.

Његова досадашња филмографија укључује и Сва та створења (2018), Дом (2015), Боље би било да буде крви (2010), Крадљивац крава (2006), Не могу да почнем (2002).