Тим

Тим Међународног филмског и музичког фестивала Кустендорф чине различити људи који имају мноштво заједничких особина. За почетак, сви су паметни, вредни, лепи и насмејани. Вредно раде, али се и вредно забављају. Посвећени су позитивним идејама и верују у Добро. Имају и по неку ману, но… ко их нема?


Емир Кустурица

оснивач, директор и програмски селектор Међународног филмског и музичког фестивала Кустендорф. Познати светски редитељ и добитник две Златне палме на филмском фестивалу у Кану. Музичар, писац, архитекта, визионар. Свој.

emir

Маја Кустурица

извршни директор фестивала Кустендорф. „Spiritus movens“ тима. Поседује довољну дозу спокоја и у најстреснијим ситуацијама. Промишља ствари и даје им смисао. Дама.

maja

Кристофер Монд

технички директор фестивала Кустендорф. Човек који омогућава да савршена филмска остварења изгледају још савршеније. Прави рокер.

kristijan

Светолик Мића Зајц

супервизор фестивала Кустендорф. Познати монтажер и дизајнер звука. Поседује неопходна знања и вештине које онемогућавају да ствари крену наопако. Посвећен.

mica

Дуња Кустурица

селектор Такмичарског програма фестивала Кустендорф. Са пуно пажње, стрпљења и ентузијазма прати радове младих аутора. Уметничка душа и незванични диџеј фестивала. Сањар.

dunja

Нана Кустурица

шеф службе за госте и главни координатор програма фестивала Кустендорф. Зна све одговоре у сваком тренутку. Одговорна, ненаметљива и незамењива. Душа.

nana

Анђелија Јанићијевић

преводилац и новинар интернет странице фестивала Кустендорф. Ради у покрету, пише у авионима, возовима и аутомобилима. У стању да у трку савлада успон од Мећавника до Ивера. Марљива.

andjelija

Милан Нешковић

креативни штребер и модератор радионица фестивала Кустендорф. Увек у покрету, пун идеја и ентузијазма. Довитљив и забаван. Жива ватра. Хвалисав.

neskovic

Марко Милосављевић

уредник каталога и веб странице фестивала Кустендорф.  Посвећен послу кад падне мрак. Спор али темељан.  Некрштени Београђанин.

marko

Ненад Мершник

асистент извршног директора фестивала Кустендорф.  Увек будан и трезан, у сталном расцепу између решавања проблема и љубазности, традиционалног и модерног, ијекавице и екавице, Врбаса и Дунава. Шахбаз.

nenad mersnik

Чика Бранко

главни координатор службе за госте фестивала Кустендорф. Даноноћно брине за сигуран и безбедан долазак на и повратак гостију са фестивала. Фокусиран и поуздан. Увек будан и увек млад.

branko

Драган Радивојевић Лав и Драган Теодоровић Зеко

координација Музичког програма фестивала Кустендорф. Двојица пожртвованих и оданих Драгана. Један упоран, други дословце темељан. Плави Зец и Страшан Лав.

lavzeko